Advertisement

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini : Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Antalya'da Orman Yangını / Antalya Da Orman Yangini : Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına karadan ve havadan müdahale ediliyor.. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı.

Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Geri gündem antalya'da orman yangını. Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. 1 saatte kontrol altına alındı.

Antalya Da Orman Yangini Sol Haber
Antalya Da Orman Yangini Sol Haber from haber.sol.org.tr
Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü dikici yangına ilişkin yaptığı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangınına 6 helikopter ve 20 arazözle müdahale ediliyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı.

Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

30 hektar alanda etkili olan yangını tamamen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Bölgeye hızla yönlendirilen ekipler karadan ve havadan alevlere müdahaleye başladı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor. .orman bölge müdürlüğü ve antalya büyükşehir belediyesine ait 2 uçak, 7 helikopter, 40 arazöz, 4 dozer ile orman işçileri sevk edildi. Söndürme çalışmalarına antalya büyükşehir belediyesi i̇tfaiye müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya 'nın aksu ilçesinde iki alanda orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere ilk müdahaleyi, manavgat ve taşağıl orman i̇şletme müdürlüklerinin arozözleri ile çok sayıda orman işçisi yaptı. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

Antalya Da Cikan Yanginlar Kontrol Altinda Son Dakika Haberleri
Antalya Da Cikan Yanginlar Kontrol Altinda Son Dakika Haberleri from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Orman yangınına, 50 arazöz, 4 amfibi uçak, 7 helikopter ve 6 dozerle müdahale edildi. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangını görenler orman bölge müdürlüğü ekiplerine haber verdi. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Çoğunluğu yazlık 20 evi tedbir amaçlı boşaltıldı. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Alevler hava destekli müdahale ile 1 saatte kontrol altına alındı. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'da orman yangını antalya'nın serik ilçesindeki ormanlık bölgede üç ayrı noktada aynı anlarda yangın çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale ediliyor. Antalya'nın serik ilçesine bağlı sarıabalı mahallesi koyak mevkiinde sabah saatlerinde orman yangını çıktı. Mavikent mahallesi yenicepınar mevkisinde, papazkoyu'nda saat 11.00. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Havadan ve karadan yangına müdahale edilirken, alevlerin çevredeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarına sıçramaması için yoğun çaba sarf ediliyor. Belirten dikici, 30 hektar alanda etkili olan yangını kısmen kontrol altına aldık. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor.

Antalya'nın aksu ilçesinde öğle saatlerinde orman yangını çıktı. Yangında çok sayıda arı kovanı da zarar gördü. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale ediliyor. Rüzgarın etkisiyle ilerleyen yangına karadan ve havadan müdahale ediliyor.

Antalya Da Orman Yangini
Antalya Da Orman Yangini from cdnuploads.aa.com.tr
Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Ekipler yangını kontrol altına almak için aralıksız çalışıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle yayılan yangının, yerleşim yerlerine sıçramaması için çaba gösteriliyor. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya orman bölge müdürü vedat dikici, aa muhabirine yaptığı açıklamada, aksu ilçesi kurşunlu mevkisinde öğle saatlerinde arazi ile dikici, yangını söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle.

Antalya kumluca'da çıkan orman yangını 8 saatlik çalışma sonrası kontrol altına alındı. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Antalya'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Antalya'nın kumluca ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Antalya'nın kumluca ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın alanya ilçesinde çıkan orman yangınında, 1 dönümlük alan zarar gördü. Antalya 'nın kumluca ilçesi mavikent mahallesi karaöz mevkisinde çıkan orman yangını rüzgarın etkisiyle yayıldı. Geri gündem antalya'da orman yangını. Antalya'nın serik ilçesinde orman yangını çıktı. Sosyal yaşam antalya'da orman yangını. Bölgeye yakın ev ve iş yeri bulunan vatandaşlar yangını endişeli gözlerle. Antalya'nın kumluca ilçesinde sabah saatlerinde başlayan orman yangını, geniş bir alanda devam ediyor. Papaz koyunda çıkan yangını söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Antalya kumluca'daki papaz koyu mevkiinde yangın çıktı antalya yangın. Yangın bugün saat 15.00 sıralarında başladı.

Posting Komentar

0 Komentar